Parterapi

De fleste mennesker og par opplever vanskelige perioder i livet. Noen ganger kan det være godt å ha fagpersoner å snakke med for å sortere tanker, bearbeide følelser og finne gode verktøy som kan gjøre hverdagene bedre.

Parterapi kan gi nye måter å møte gamle utfordringer og kan refokusere det som er godt for å blåse liv i gamle glør. Et samtalerekke består typisk av 5-10 samtaler, først litt hyppig, og deretter sjeldnere til møstre og endring er etablert. Noen ganger kan det bare være behov for en eller to samtaler. Det er ofte små justeringer som skal til for å få forholdet tilbake på rett spor igjen.

Vil tilbyr parsamtaler med to terapeuter og evt. individuelle samtaleløp . Vi starter vanligvis med en inntakssamtale a 120 minutter og skreddersyr et tilbud som lytter til deres behov og ønsker.

Noe av det som kjennetegner tilbudet vi gir er at vi er to verdibasert terapeuter som også er et par.

Priser:

Inntakssamtale og samtaler a 120 minutter kr 1500,-

90 minutter kr 1300,-

60 minutter kr 1000,-

Maratonterapi a 6 timer (kr 4500,- + kr 600,- for lunsj)

12 timer per helg kan avtales (kr 8000,- + kr 1200,- for lunsj x2)

Vi tilbyr også friluftsterapi i en rustikk gapahuk i Marnardal. Å samtale tett på naturen, fjernt fra folk, med elva som blikkfang, kaffe og bålvarme i kroppen gir erfaringsvis en god ramme for perspektiv og endring (min. lengde 120 minutter + kr 600,- for servering).

Samtalene kan også foregå hjemme hos dere om dere ønsker (ved lengre reisevei avtales reisekostnader).